Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Korvelseweg 182 01 in Tilburg 5025 JM

Korvelseweg 182 01

5025 JM Tilburg
Vraagprijs € 179.000,- k.k.

Omschrijving

Starters opgelet !! Zoek je een goed onderhouden en leuk 1-kamer appartement met een geweldig groot dakterras (24 m² !!) om te starten op de woningmarkt én om op een levendige locatie, op korte afstand van het centrum te wonen?

Kom dan even kijken aan de Korvelseweg 182-01. Dit appartement ligt op de derde verdieping waardoor je een mooi uitzicht hebt over de stad. Binnen no-time ben...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 2009 Woonoppervlakte 26 m² Aantal kamers 1
Lees meer

Omschrijving

Starters opgelet !! Zoek je een goed onderhouden en leuk 1-kamer appartement met een geweldig groot dakterras (24 m² !!) om te starten op de woningmarkt én om op een levendige locatie, op korte afstand van het centrum te wonen?

Kom dan even kijken aan de Korvelseweg 182-01. Dit appartement ligt op de derde verdieping waardoor je een mooi uitzicht hebt over de stad. Binnen no-time ben je in het centrum; alle voorzieningen vind je op loopafstand.


Via de centrale hal beganegronds kom je het gebouw binnen en je kan met de trap óf met de lift naar de 3e verdieping. Middels de ruime galerij kom je bij de entree van de woning.

Hal met meterkast en een aparte ruimte met de opstelling voor de wasmachine en de c.v.-ketel (Nefit, bouwjaar 2009). In deze ruimte is ook de unit van de mechanische ventilatie gesitueerd. Ook maak je vanuit de hal met de intercom de voordeur open om jouw bezoek binnen te laten.

Vanuit de hal loop je door naar de woonkamer met open keuken en dubbel openslaande deuren naar het gigantische dakterras; hier is het goed toeven!!
Het dakterras is omsloten met een stalen frame waartussen glas-panelen zijn geplaatst.

De keukeninrichting bestaat uit 2 onderkasten en een besteklade. Het werkblad is voorzien van ronde RVS spoelbak en een 4 pits gaskookplaat met daar boven de afzuigkap.
De ingebouwde apparatuur bestaat uit de vaatwasser en de combi-magnetron.

Vanuit de hal is er eveneens toegang tot de badkamer welke is voorzien van het toilet, de wastafel en de douche met cabine. De vloer en de wanden zijn geheel betegeld.

Als toekomstig eigenaar van dit appartement word je automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren. De maandelijkse bijdrage hiervoor bedraagt € 91,49 per maand.

Algemeen:

- Bouwjaar 2009
- Servicekosten € 91,49 per maand
- Ligging op de derde verdieping met fraai uitzicht over de stad
- Ruime woon-/slaapkamer met open keuken
- Op korte afstand van het centrum
- Starterslening mogelijk voor gunstige netto maandlasten > vraag ons om de voorwaarden
- Verwarming middels c.v.-ketel en radiatoren; tevens warmwatervoorziening
- Fijne starterswoning met alle voorzieningen op loopafstand
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 179.000,- kosten koper Prijs per m² € 6.884,62 Aanvaarding in overleg Bijdrage VVE p/m € 91,49 Servicekosten € 91,49 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement galerijflat Bouwjaar 2009 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 26 m² Inhoud 68 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 24 m² Indeling Aantal kamers 1 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafel, Toilet Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Dakterras Ja Voorzieningen Mechanische ventilatie, Lift Energie Energieklasse D Energie einddatum 04-09-2033 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming C.V.-Ketel Warmwater C.V.-Ketel C.V.-Ketel Nefit (Gas Combiketel uit 2009, eigendom) Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Betaald parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte VvE checklist Periodieke bijdrage Ja (€ 91,49 per maand) Vergadering VvE Ja Onderhoudsplan Ja Opstalverzekering Ja Inschrijving KvK Ja Reservefonds Ja Kadastrale gegevens Gemeente Tilburg Sectie Q Perceelnummer 7321 Index A42 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Korvelseweg 182 01, 5025 JM Tilburg

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring